• https://api.whatsapp.com/send?phone=+9005378756144
  • https://www.twitter.com/@Mehmetz97053772
  • https://www.instagram.com/yagmurtekstil44



 

Anasayfa


     Çatalca Kumaş Alınır | 053887491262 | Çatalca Parti Kumaş

   
Üretici : yağmur tekstil
Fiyat : 20 TL (KDV Dahil)
Ürün Özellikleri
Çatalca kumaş alınır, 05388749162, parti kumaş alınır, nakit kumaş alınır, stok kumaş alınır. çatalca parti kumaş,çatalca parça kumaş alınır, parti m
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

Çatalca kumaş alınır, 05378756144, parti kumaş alınır, nakit kumaş alınır, stok kumaş alınır. çatalca parti kumaş,çatalca parça kumaş alınır, parti malı kumaş alınır, çatalca kumaş alan kumaşçılar.Çatalca parti dokuma, parti penye kumaş alınır.Çatalca döşemelik kumaş alınır.

Çatalca kumaş alım satımı yapan kumaşçılar, yeni nesil desen üretim kumaş cinsi kadar önemlidir. Her ne kadar kumaş cinsleri kilo yada metre cinsinden örme veya dokuma olsun. Üretici yada kullanıcı sağlıklı ürünler elde edilmesini daha çok önemser. Çatalca kumaş alanlar kumaşçılar ne kadar metrelik dokuma kumaş fiyatlarını merak etseler de asıl kilogram cinsinden kaç adet ürün çıkar. Çatalca kilo işi kumaş fiyatlarını merak ediyorsanız buraya tıklayınız bizimle iletişime geçiniz.

 

çatalca kumaş alınır, 05378756144 , çatalca parça kumaş alınır, çatalca kumaş alım satımı, Çatalca parti kumaş alınır

Top Kumaş alanlar Çatalca kumaş pazarı nerede , ürün yönetimi kullanımı tekstil piyasası için önemli olandır. Toptan kumaşı Alabilmek önemlidir, parti kumaşçılıkta olduğu gibi toptan kumaş bu yüzden önemli.
Çatalca parti malı kumaş fiyatları genel olarak değişmektedir. Ucuz kumaş bulmaksa kolay değildir. Armürlü beyaz gömleklik ince poplin ortlama metre bazında fiyatlar 12 15 tl arasıdır.  Çatalca parça kumaş fiyatları ortalama piyasayı gezmeniz lazım.

Çatalca kumaş alan firmalar arasında en iyi firma olan arzum kumaşçılık her nevi parti kumaş. toptan kumaş alım satımı ve her nevi tekstil aksesuarı alım satımı yapılmaktadır. Ucuz kumaş arıyorsanız doğru yerdesiniz. 

 arasında kumaş tedarikinde önde gelen isim arzum kumaş

NOT: HER NEVİ PARTİ KUMAŞ ALINIR SATILIR TEKSTİL AKSESUARI ALINIR

 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj